//Lonely
Follow Dashboard
Busy Lifeeee ! ):
Saturday, 23 March 2013 | 1Superstar (s)!

Haduii as you see aku memang jarang update blog ni . Berhabok -,- *haaachuuuu !* life aku busy dohh . sorryyy (': sampai takde masa nak update . start 1 - 3 Feb haritu aku dah ada scout camp . then 4 Feb tu terus ada examm . alahaiiii , study memang tak ahhh . last minit aku study , biasalah . aku kan dah pandai -,- (haktuii hang pandai!) result aku ? HAHAHA okay la takde red pen , ada gak A . tu yang aku heran tu xD (y) math aku lowwwww sekaley . :P hewhew kesah ku ? ujian Diagnostik je tuuuuu . xP

then 1 - 3 March ni tadi ada lagi camping . aduhaiii hahahaha . seminggu lepas tu ada lagi ujian . Pra-PMR 1 -3-" nasib ah ada seminggu for study lepas camping tuu . result aku ? semuaaaaaa subject aku dapat B . apa kejadahnyeee :3 19 - 22 March tadi ada lagi kerja amal . jadi 'cleaner' sementara untuk MSSM Kuching . oh kesan nye aku makin HITAMMMMMMM ! arghhh gila ah siot -,- 

harini aku dapat rest drpd semua aktiviti , cuti semingguuuuu . tapi aku tak rasa macam cuti pun sebab ada kerja kursus sejarah nak buat , ada kelas tuition lagi . haihhh , ini la nasib candidate PMR . nak buad macam mane en ? redha jelahh :3 

aku akan cuba curi masa drpd busy life aku ni untuk update blog kesayangan niee . lamaa gila ah tak udpate , rinduuuuuu . news feed aku pun dah menurun dah , takde followers baru . hahaha kesiannn en (': kesah ku ? so that's all for now . nak p tolong mama kat dapo , byee guys ! AKU SAYANG BRAD PITT AKU ♥ 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


HI ! Short intro . Fravlein Ulan , 15 . Kuching , Sarawak . BRAD PITT GIMONG , dearest boyfriend♥ :* welcome to my blog , my second world ;) NO COPYCATS , PIGS , DOGS OR WHATEVER YOU CALLED IT ;)
I LOVE MY BABY , JIPOT♥


Diary About Stuff Site


Le' Superstars



Let's Talk!


Round of Applause!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Owner : ULAN

Best View at GOOGLE CHROME!