//Lonely
Follow Dashboard
Hari Datang Bulan Sedunia ? -,-"
Friday, 12 April 2013 | 0Superstar (s)!

Fravlein Ulan ;) pretty and I know it xD

wawawawawa few weeks dah tak update blog . shori shori ;) heeee takde masa nak on laptop biasalahhh budak PMR :p busy la katakan . ni pun amek kesempatan tengah tengah buat kerja kursus hahahaha xD update la apalagi memandangkan ada masa untuk dicuri . jahat an an ? kesah ku ? xP 

okayyyy apa dengan Hari Datang Bulan Sedunia ni ? -.-" k let me story mory kau dudok diam diam bukak mata luas luas okie ? kat sekolah tadi or lebih spesifik dalam kelas , cikgu ajar pasal datang bulan . eppppppppppp ! hahahaha merepek je aku ni , manadaaaaa ! bukan lah bukan lah xP saje je merepek sikit  . macam ni , dalam kelas tadi semua orang nak marah marah . yarabiii aku lagi tu yang jadi mangsa gahhhhh geram sa nyawa maok nyempek palak sorang sorang (haaaa kan dah keluar bahasa sarawak akuuu -3-) 

sorang tadapat terima gurauan , gurau gurau sikit je dah merajokkk . hampeh ahhh nyampohhhh siot ! pastu ntah pape aku 'menziarahi' kawan aku sorang ni nak tnye pasal kerja kursus dia , angin ribut taufan pun takde tetiba marah marah aku . siap cakap "Ulan , baik kau blah pegi tempat dudok kau balik sebelum kemarahan aku meledak." yahhhh pangai ku odooooo ! and lastly , masa subjek seni tadi . aku terlupa bawa tissue untuk aku pakai masa buad lukisan aku so aku mntak la dari ketua kelas aku yang chinese tu . dia bagi lahh , I have NO idea yang tissue tu bukan dia pnya but kawan aku yang amoi tu pnya . tengah tengah aku buat lukisan aku tetiba ada orang tengking tengking jerit jerit sana sini . wtf -.- paduhal ketua kelas aku amek tissue amoi tu tanpa kebenaran . yahhhh dahla amoi tu sampai nanggis nanggis , pasal TISSUE je kot ?! next Friday kelas seni aku bawak tissue SEKOTAK derma kat kau hah bia kau puas hati . aku jugak yang kena sempek sa nyawaaaaa . 

itu yang aku cakap Hari Datang Bulan Sedunia tu , semua nak marah marahh -.- nasib mood aku baik harini . kalau tak memang habis ah tebalek meja meja dalam kelas aku kerjakan . sikit sikit aku yang kena , fuhimaaaa -.-t geram k geram . okay dah tanak marah marah :p aku tanak kena cop datang bulan jugak . hahahaha . that's all untuk entry kali ni xD tngok tajuk pun dah merepek dah kannn ? kbyeeeee .
 I LOVE MY BRAD PITT



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


HI ! Short intro . Fravlein Ulan , 15 . Kuching , Sarawak . BRAD PITT GIMONG , dearest boyfriend♥ :* welcome to my blog , my second world ;) NO COPYCATS , PIGS , DOGS OR WHATEVER YOU CALLED IT ;)
I LOVE MY BABY , JIPOT♥


Diary About Stuff Site


Le' Superstars



Let's Talk!


Round of Applause!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Owner : ULAN

Best View at GOOGLE CHROME!